Impugnació a la 17 del a del general

Ir abajo

Impugnació a la 17 del a del general Empty Impugnació a la 17 del a del general

Mensaje  patri el Vie Jul 09, 2010 2:45 pm

Hola companys i companyes!
soc nou per aquí i he tret un 4.975 en el general i tinc aprovat el especific i el psicotècnic, després de mirar-me totes les preguntes amb lupa, la 17 del modal a del general es pot impugnar, he parlat amb UGT i ells ho van intentar, aquesta i moltes més, però no van acceptar cap, però m'han dit que si individualment ho fem perque encara tenim temps, potser ho acceptem. Si algú està en aquesta situació que li ve d'una pregunta i aquesta la té malament, adjunto un breu resum del que possarem mes o menys a la impugnació:
17) D’acord amb la Llei 30/92, quan els interessats en un procediment administratiu siguin desconeguts, la notificació d’un acte dictat pel Departament de Justícia es farà:

a. Al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o al Butlletí Oficial de l’Estat, depenent de si el seu darrer domicili conegut es troba o no a Catalunya.
b. Al Butlletí Oficial de l’Estat, en tot cas.
c. Per mitjà d’anuncis al tauler d’edictes de l’Ajuntament del seu darrer domicili, si aquest es coneix, i al Butlletí Oficial de l’Estat.
d. Per mitjà d’anuncis al tauler d’edictes de l’Ajuntament del seu darrer domicili, si aquest es coneix, i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
La resposta que doneu com a vàlida és la d, però en el temari que ens havíem de preparar diu el següent:

D’acord amb l’article 59.5 de la LRJPAC, quan les persones interessades en l’expedient siguin desconegudes o s’ignori el lloc de la notificació o el mitjà a què es refereix l’article 59.1, o s’hagi intentat la notificació però no s’hagi pogut practicar, la notificació es farà mitjançant anuncis al tauler d’edictes de l’ajuntament del seu últim domicili, al Butlletí Oficial de l’Estat, de la comunitat autònoma o de la província, segons quina sigui l’Administració de què procedeixi l’acte a notificar i l’àmbit territorial de l’òrgan que el va dictar.

En el temari no surt per enlloc que si t'ho envia el departament de justicia només es publica al dogc, de totes maneres si la persona a la que han de notificar es de Madrid, també nomes ho publicaran al dogc?, al bopt (tarragona també hi han notificacions del departament de justicia.

Apa nois si us he pogut ajudar algú de vosatres perfecte, a veure si tinc sort!!!!
Si em donen la raó a mi o a la persona que impugni alguna, tot i que han fet el físic, ens ho faríen igualment.patri

Cantidad de envíos : 4
Fecha de inscripción : 09/07/2010

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Impugnació a la 17 del a del general Empty Re: Impugnació a la 17 del a del general

Mensaje  blackcat el Vie Jul 09, 2010 3:07 pm

Patri, considero que la resposta és la correcta, el que sí discutiria és com està formulada la pregunta: que l'interessat sigui desconegut és difícil, el que sí seria possible és el que el domicili fos desconegut.
Però aquesta no és la qüestió: entenc que la pregunta va enfocada a entendre que el Departament de justícia forma part de l'Administració de la Generalitat, i el seu mitjà de publicacions no és altre que el DOGC.
En l'exemple que planteges, caldria publicar-lo al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Madrid i alhora al DOGC.
Espero que et serveixi la meva aportació per decidir si l'impugnes o no. Ànims!

blackcat

Cantidad de envíos : 5
Fecha de inscripción : 25/06/2010

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Impugnació a la 17 del a del general Empty Re: Impugnació a la 17 del a del general

Mensaje  patri el Vie Jul 09, 2010 3:52 pm

Doncs la pregunta està mal formulada, en principi la impugnarè i la mateixa UGT volia impugnarla, espero tenir sort, crec que per aquesta pregunta no hi ha cap resposata correcta.
La resposta seria: la notificació es farà mitjançant anuncis al tauler d’edictes de l’ajuntament del seu últim domicili, al Butlletí Oficial de l’Estat, de la comunitat autònoma o de la província, segons quina sigui l’Administració de què procedeixi l’acte a notificar i l’àmbit territorial de l’òrgan que el va dictar.

Espero que em donguin la raó!

patri

Cantidad de envíos : 4
Fecha de inscripción : 09/07/2010

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Impugnació a la 17 del a del general Empty butlletí oficial de la provincia

Mensaje  patri el Dom Jul 11, 2010 8:53 am

He estat investigant aquest cap de setmana a part de parlar amb gent que entén i al boe no fan publicaions de norificacions de gent desconeguda, però al diari oficial de cada provincia si, així que cap resposta es correcta, esperem que impugnin la pregunta.
Demà ho entrego i a esperar.

patri

Cantidad de envíos : 4
Fecha de inscripción : 09/07/2010

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Impugnació a la 17 del a del general Empty Re: Impugnació a la 17 del a del general

Mensaje  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Volver arriba Ir abajo

Volver arriba

- Temas similares

 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.