opositors d'institucions penitenciaries
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

prova mèdica

Ir abajo

prova mèdica Empty prova mèdica

Mensaje  optimista el Sáb Jul 17, 2010 1:54 am


Bon dia a tothom
Algú sap en que consisteix les proves médiques.
Moltes gràcies

optimista

Cantidad de envíos : 28
Fecha de inscripción : 27/03/2010

Volver arriba Ir abajo

prova mèdica Empty Re: prova mèdica

Mensaje  Alcatraz el Sáb Jul 17, 2010 12:00 pm

8.1.4 Quarta prova. Comprovació de les causes d'exclusió mèdica.

El nombre d'aspirants convocats per realitzar aquesta prova es determinarà mitjançant la diferència entre el nombre total de places previstes per realitzar el curs selectiu (517) i el nombre d'aspirants del torn de promoció interna, aptes fins aquest moment, atès que es troben exempts de realitzar-la.

Restaran exempts de la realització d'aquesta prova els aspirants del torn de promoció interna.

El resultat d'aquesta prova serà d'apte o de no apte.

En el cas que algun aspirant sigui declarat no apte, el tribunal podrà ampliar la convocatòria a aquesta prova per tal d'assolir un total de 517 aspirants com a màxim, entre aptes i exempts, a fi de cobrir la totalitat de places previstes.

El tribunal, d'acord amb l'ordre establert en la puntuació total obtinguda, convocarà els aspirants del torn lliure a realitzar la comprovació que la persona aspirant no està inclosa en cap de les exclusions mèdiques indicades a l'annex 2 que duran a terme els serveis mèdics indicats pel tribunal, per acreditar que no tenen cap malaltia o defecte físic, psíquic o sensorial que els impedeixi exercir normalment les funcions del cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup serveis penitenciaris.

En aquest reconeixement mèdic s'aplicaran les tècniques mèdiques d'ús convencional que es considerin oportunes, analítiques d'orina i les exploracions o proves complementàries que els equips mèdics, designats pel tribunal qualificador, creguin oportunes. Cada una de les proves mèdiques a realitzar es faran en una única crida en els dies i hores que es determinin.

Les persones aspirants hauran d'emplenar un qüestionari relatiu al seu estat de salut que se'ls lliurarà el dia del reconeixement mèdic.

El fet de no emplenar el qüestionari, així com l'omissió intencionada i/o la falsedat de les dades sol·licitades, comportarà l'exclusió de la persona aspirant del procés selectiu.

Les persones aspirants que tinguin alguna de les causes d'exclusió establertes a l'annex 2, seran declarades no aptes i quedaran excloses del procés selectiu.

Annex 2

Taula d'exclusions mèdiques

I. Antropometria

1. La dinamometria, amb l'estenòmetre de Blok, inferior a les 20 divisions en la mà dominant i a les 15 divisions en la mà no dominant, pel que fa als homes; i inferior a les 15 i 10 divisions, respectivament, en les mans dominant i no dominant, pel que fa a les dones.

2. Índex de massa corporal superior a 35 o inferior a 18,5.

II. Malalties, lesions i defectes físics

1. Òrgans dels sentits

1.1 Agudesa visual llunyana binocular amb correcció inferior a 7/10 (0,7) en el moment del reconeixement.

1.2 Hemianòpsies o reduccions manifestes del camp visual, 50%.

1.3 Despreniment de retina.

1.4 Glaucoma.

1.5 Es declararà no apte aquelles persones que, en el moment del reconeixement, tinguin una audició conversacional amb correcció limitada segons el càlcul de la pèrdua global biaural (PGB) que no ha de ser superior a 10.

1.6 Malformacions o lesions de l'oïda interna, mitjana o externa, que en determinin afeccions cròniques.

2. Aparell cardiovascular

2.1 Insuficiència cardíaca independentment de la seva causa.

2.2 Infart de miocardi. Angina de pit.

2.3 Trastorns de la conducció i del ritme cardíac. Bloqueig A-V superior a primer grau. Bloqueig complert de branca esquerra. Extrasístoles, ja siguin auriculars o ventriculars, en nombre superior a les 6 per minut.

2.4 Valvulopaties.

2.5 Hipertensió arterial, que amb o sense tractament presenti valors superiors a 155 mm Hg per sistòlica o superiors a 95 mm Hg per diastòlica.

2.6 Insuficiències venoses perifèriques que produeixin signes d'estasi o alteracions tròfiques.

3. Aparell respiratori

3.1 Malalties respiratòries amb repercussió permanent o ocasional en la funció respiratòria pel que es tindrà en compte els valors assolits a l'espirometría. La capacitat vital (FVC), obtinguda amb l'espiròmetre, inferior als 3,5 litres en els homes i als 3 litres en les dones. I FEV1/FVC inferior al 60% del teòric (estimat per edat, pes i talla).

4. Trastorns psiquiàtrics i sistema nerviós

4.1 Malformacions o lesions del sistema nerviós central o perifèric que comprometin la realització de les funcions o activitats recollides a l'apartat 1.3 de l'annex 1.

4.2 Qualsevol tipus de psicosi o trastorn afectiu, neuròtic o de personalitat que afecti un adequat comportament social i laboral.

4.3 Trastorns mentals orgànics. Retard mental.

5. Aparell locomotor

5.1 Malformacions o lesions que incapacitin, limitin o comprometin el lliure moviment de qualsevol articulació o que puguin disminuir la força i l'agilitat de les extremitats, el tronc o el coll, o la seva repercussió estàtica.

5.2 Qualsevol altra malaltia osteomuscular que limiti la mobilitat per realitzar funcions o activitats recollides a l'apartat 1.3 de l'annex 1.

5.3 Amputacions que comprometin la realització de les funcions o activitats recollides a l'apartat 1.3 de l'annex 1.

6. Aparell digestiu

6.1 Hepatopaties de qualsevol etiologia (inclouen alteracions metabòliques).

6.2 Malaltia inflamatòria crònica intestinal i síndrome de mala absorció.

6.3 Pancreopaties cròniques o reincidents.

7. Aparell genitourinari

7.1 Nefropaties de qualsevol etiologia. Insuficiència renal. Hidronefrosi.

8. Glàndules endocrines

8.1 Malformacions o disfuncions de les glàndules endocrines o mixtes. Se n'exceptua la diabetes que no es considerà excloent per ella mateixa, sí en canvi les seves repercussions a d'altres aparells contemplats en aquest annex.

9. Sistema hematopoètic

9.1 Hemopaties. Coagulopaties.

10. Infeccions

10.1 Qualsevol malaltia infectocontagiosa activa o amb risc de contagi que comprometin la realització de les funcions o activitats recollides a l'apartat 1.3 de l'annex 1.

11. Altres

11.1 Processos neoplàsics.

11.2 Malalties autoimmunes.

11.3 Qualsevol afecció, lesió o disfunció que segons el criteri del/de la facultatiu/ va pugui comprometre de les funcions o activitats recollides a l'apartat 1.3 de l'annex 1.

III Alteracions analítiques

1. Detecció de marcadors biològics de consum de drogues d'abús il·legals, també medicaments considerats d'abús que no s'utilitzin amb finalitats terapèutiques només en aquest darrer cas es declararà una no exclusió amb dubtes que significarà que es tornarà a avaluar quan es consideri oportú i amb un avis previ inferior a 24 hores.

2. Determinació de valors superiors en un 50% a la normalitat de GPT i GOT.

3. Determinació de valors superiors en un 50% a la normalitat de GGT.


Alcatraz

Cantidad de envíos : 24
Fecha de inscripción : 06/07/2010

Volver arriba Ir abajo

prova mèdica Empty exàmen médic

Mensaje  optimista el Sáb Jul 17, 2010 1:49 pm


Moltes gràcies per el teu interes.

optimista

Cantidad de envíos : 28
Fecha de inscripción : 27/03/2010

Volver arriba Ir abajo

prova mèdica Empty Re: prova mèdica

Mensaje  Savi el Jue Ene 19, 2012 10:09 pm

Hola! Acabo de descubrir este foro y aprovecho para ver si alguien puede despejar unas dudas que me salieron hace poco:

1.1 Agudesa visual llunyana binocular amb correcció inferior a 7/10 (0,7) en el moment del reconeixement.

Tengo 4 dioptrías en cada ojo y ayer fui a hacerme una prueba de agudeza binocular en mi óptica. Yo me la hice con lentillas y la pasé sin problemas. Pero te hacen pasar alguna más sin lentillas, o sólo esa con corrección? Entendiendo que la corrección es el uso de lentillas o gafas, no?


Aisssssh, a ver si alguien me la resuelve porque si ya voy a fallar en esta prueba física, no me presento (no tengo presupuesto para operarme con láser).

1. La dinamometria, amb l'estenòmetre de Blok, inferior a les 20 divisions en la mà dominant i a les 15 divisions en la mà no dominant, pel que fa als homes; i inferior a les 15 i 10 divisions, respectivament, en les mans dominant i no dominant, pel que fa a les dones.

Luego también, la dinamometría es difícil de pasar para la gente que está casi en el límite del índice de masa corporal? Yo estoy ahí ahí Rolling Eyes. Son muy exigentes? No sé si tengo mucha fuerza en las manos, nunca la he medido confused.

Savi

Cantidad de envíos : 2
Fecha de inscripción : 19/01/2012

Volver arriba Ir abajo

prova mèdica Empty Re: prova mèdica

Mensaje  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Volver arriba Ir abajo

Volver arriba


 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.